Showutbud


Scenshow

Passar både det lilla som det stora sällskapet. Här blandas humor, magi, galenskaper och action där publiken och åskådarna kommer att spela stor roll både på scen och från borden. Eller vad sägs om ett litet experiment där Marcus försöker sig på att såga itu en från publiken på mitten med ett humoristiskt misslyckat slut! På ett nyskapande sätt lockar Marcus till skratt och förundran i ett fartfyllt tempo. Allt kan hända och lite därtill!

Close-Up / Mingel

Perfekt att bryta av med lite trolleri, humor och skratt när gästerna anländer till sammankomsten och innan de går till bords eller redan sitter ner. Detta är trolleri och magi på nära håll, där allt händer mitt framför ögonen på gästerna. Detta alternativ är även perfekt att använda sig av i väntan på nästa måltid eller så fort man har en lucka i programmet. Mingeltrolleri passar alla tillfällen och gör sig perfekt så fort folk är i rörelse eller sitter ner.

Kenny The Cop

En humoristisk, magisk ficktjuvs show med Kenny The Cop, där han grillar och korsförhör åskådarna med sin lögndetektor för att få fram de svar han vill ha. Kenny är inte heller den mest ärlige polis, då han stjäl publikens ägodelar utan deras vetskap. Men som tur är så återlämnar Kenny allt till slut och det hela avslutas med en komisk överraskning. Det är även perfekt att använda Kenny när gästerna anländer till festen då han går omkring och söker efter en efterlyst person på ett humoristiskt och bestämt sätt.

Copyright © 2018 Marcus Persson | Kontakt info@marcuspersson.se